Cheesemaker MK.1.1

Cheesemaker MK.1.1
Peynir Aparatı Özellikleri

Buharlaşma aparatı değişken bir hız gadyanı, buharlaştırma banyosu, elektrikli ısıtıcılar, yoğurma ve biçimlendirme sistemleri ile donatılmıştır.

Cihaz, istenen su sıcaklığını veya tuzlu su çözeltisini (kül) otomatik olarak korur. Planya devir hızı, müşterinin istediği performansa bağlı olarak değişir ve istenen tuzlanmayı elde etmek için lor kesimlerinin tuzlu su çözeltisi içinde kalma süresini kontrol eder. Yoğurma sistemi; yoğurma, sıkma ve şekillendirme, 0,5 ila 3 kg ile çalışmayı sağlar.

Teknik Özellikler
simsek
Kurulu Güç
4 kW
box
Genel Boyutlar
1400x400x700 (mm)
yan-kare
Kapasite 140 Lt.
Verimlilik 100 Kg/h